Nya visitkort

businesscardsBusiness cards 2

Nu när jag har flyttat över hit till Metro Mode är det dags att skaffa ett nytt visitkort.

Vi har bland annat ändrat min email och mina andra kort är ändå nästan slut, så jag letade runt lite och ramlade över sidan ” Moo”. De gör fyrkantiga visitkort i ganska tjockt papper och har ett helt gäng olika kul designer.

Jag personligen tycker att det är roligare att få ett lite annorlunda visitkort än bara det gamla klassiska vita i handen, och eftersom jag inte direkt har ett super allvarligt kontorsjobb så det fick bli en polaroid. Passande eller hur? Det som var ännu bättre var att jag kunde välja upp till 5 olika bilder på framsidan, så det blir lite mer variation.

Jag ger aldrig ut mitt telefonnummer utan sköter det mesta via email eller genom agenturen, så jag skippar alltid den raden. Nytt för den här gången är att jag har lagt till Instagram, andra skulle nog välja Twitter, men jag twittrar så enormt sällan och föredrar verkligen bilder i allmänhet.

Jag använder faktiskt ofta mina visitkort, mest till personer här i England som inte kan komma ihåg blogg adressen och även om jag går på olika events. Jag har ett par gånger blivit stoppad på tunnelbanan av framtida klienter för modellandet och när jag inte har mina modellkort med mig så funkar ett visitkort lika bra tills vidare.

Det viktigaste för mig är att mitt visitkort verkligen reflekterar mig och vad jag gör och det tycker jag verkligen att det här gör.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. jätte fina 🙂
    LOVE FROM BARCELONA”

    http://hesses.blogg.se