Londontips – Aqua at the Shard

aqua2

Garth överraskade mig i går kväll med ett bord på en ny restaurang – Aqua Shard.

Det finns ett gäng olika restauranger runt våning 32 uppe i The Shard och för oss som gillar utsiktsrestauranger så är det en riktig guldgruva. Här har man en perfekt vy över Tower of London, Tower Bridge, The Ghurkin, The Walkie Talkie, St Pauls och mycket mycket mer. Du kan även se Canary Wharf lite längre ner vid floden, så toppbetyg för utsikten.

Maten då? Jo den var fantastiskt god, det är en ganska liten meny, men med någonting för alla. Vi åt allt från kalvcarpaccio till suckling pig och lamm och avslutade med en cheesecake. Allting är med en liten twist som gör maten intressant och väldigt smakrik. Missa inte att beställa in bönorna med hasselnötter och stilton, även det rökta smöret som kommer till brödet var helt fantastiskt gott.

Det är inte en billig restaurang på långa vägar, men som Garth sa så har vi ätit dyrare på restauranger utan utsikt och som inte är belägna i en ikonisk byggnad, så hela upplevelsen är verkligen värt det. Ett perfekt ställe att gå om man firar någonting helt enkelt!

Efter middagen ville vi inte riktigt bege oss hem direkt utan tog glastrappan upp till den asiatiska baren och tog varsin cocktail där först. Jag drack den godaste cocktailen jag tror att jag någonsin har smakat. Den var gjord på bland annat prosecco och lychee, men med bläckfiskbläck i, så den var helt svart. Väldigt cool! (Den finns på bild på min Instagram @TessMontgomery)

Hit kommer vi absolut att gå igen och jag rekommenderar den här restaurangen till er som kommer och hälsar på och vill göra någonting riktigt extra.

Bilden längst ner är på The Shard – byggnaden restaurangen ligger i. 

aqua 1aqua10

aqua6

aqua3

aqua5

aqua 7

aqua4

aqua 8aqua9 the shard

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. supervacker bild på er två <3

    LOVE FROM BARCELONA

    http://hesses.blogg.se

  2. Vilken fin klänning!! Vart kommer den ifrån? 🙂

  3. Vad festligt! Ser jättefint ut!

  4. Åh, vilka fina bilder!