Bröllop – Snart åker vi!

TessM18

God morgon kompisar!

Nu är det drygt 2 veckor till vi åker till Zim och det börjar bli riktigt stressigt. Vi har fortfarande 100 saker kvar att göra, så den här veckan är riktigt smockad. Vi har satt helt stopp för bygg i lägenheten och hänga med familj och kompisar till efter bröllopet. Vi behöver varenda timma just nu.

I går satt vi och gjorde en massa Spotify playlists, skickade shout outs till våra gäster med påminnelser om vaccinationer och att kolla utgångsdatumet på sina pass, jag har även uppdaterat vår bröllopshemsida med en hel massa info.

Vi printade det mesta av våra order of the day, placecards och escort cards förra veckan, så det är menyer och välkomst meddelande kvar. Vi måste även print om våra ”meet the wedding party” då Gia och Jon har bestämt sig för att lämna Celeste med Jons mamma här i London, så vi är minus en flowergirl.

Tur att vi i alla fall har 20 dagar där nere innan bröllopet att knyta ihop allting.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Haha så sjukt att jag inatt drömde att jag skulle gå på ditt bröllop!!!??! Jag läser ju din blogg men är inte besatt på något vis haha 😉 Det största problemet var dock att min klänning inte passade och att all min packning var fel och att hela dagen blev fel och försenad för att jag inte fick på mej några vettiga kläder!

  2. Gud vad spännande att det är så nära nu!! Ska bli himla kul att följa 🙂