To-do listan inför bröllopet…

Den här helgen har vi i princip helt och hållet spenderat åt bröllopsplanering.

I går satt jag hela dagen och skapade en ny sida på vår bröllops-hemsida för aktiviteter och la upp 10 stycken av de aktiviteterna som finns att boka (och en överraskning från oss) allt från att gosa med lejon till safaris och häftiga restauranger. Den här resan kommer att bli f a n t a s t i s k !!

Vi har även bokat min mammas biljetter och hotell, hon tycker att det är lite svårt att göra det själv, så vi hjälper henne. Jag har bokat tider för våra vaccinationer och börjat tänka på packning, extra baggage och allt annat som kommer med att resa inför bröllopet. Mamma ska få komma hit i London i mitten av November och så ska vi hjälpa henne med alla saker runt resan härifrån.

Det är lite konstigt att inte få fira jul i vår nya lägenhet.. men jag bläddrar i White Companys katalog ändå, älskar deras grejer. Kanske kan jag smyga in ett litet julpynt inna vi åker? Vi hyr ut lägenheten när vi är borta, så de kanske vill ha lite julstämning…?

Men i dag ska vi göra någonting extra spännande, vi ska beställa våra ringar.

Vi har kollat runt en hel del, men tillslut bestämde vi (antagligen) oss för att köpa ringarna från samma ställe som Garth köpte förlovningsringen. Det känns enklast och säkrast + att vi faktiskt fick bäst pris där. Det hade varit kul att special-designa, men det blev så himla mycket dyrare (mer än £1000 mer än i butik och då får vi mindre diamanter i min ring än om vi köper färdigt…) och jag vill ha en ganska klassisk ring, så det kändes bara som slöseri med pengar för att vara helt ärlig. Synd för vi var i kontakt med en väldigt duktig tjej genom bloggen, så om någon vill ha sin ring designad, hör av er så kan jag absolut rekommendera henne!

Nu ska jag borsta håret och bege mig till posten, jag ska skicka mina systrars bridesmaids klänningar till Sverige, hoppas de passar! Och sen ska jag möta Garth i Hatton Garden vid 13.30… det är en magisk gata för oss som ska gifta oss. (full med juvelbutiker!).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Snälla Tess, kan inte du skriva ett inlägg om hur ni tänker om uthyrning? Jag vill börja plugga utomlands och vill hyra ut min lägenhet, men funderar över hur andra löser det när man bara hyr ut ett par månader? Fraktar man bort sin säng, husgeråd, alla kläder etc? Vilka möbler och prylar är ok att lämna kvar, och vilka vill man helst flytta under tiden? Vill inte att det ska bli något jätteprojekt att hyra ut lägenheten, och hittar dessvärre inga bra svar på internet. :/

  2. Beatrice

    Underbara Tess,
    Jag har varit en trogen läsare sedan flera år tillbaka och det har varit så otroligt kul att följa din resa. Dessvärre är jag inget vidare bra på att kommentera – men jag tyckte det var dags att säga det som jag så ofta tänker: är så otroligt glad för din skull och det är så roligt att se dig och garth ihop – true happiness! Du verkar vara en sådan snäll och härlig människa och tycker du förtjänar all lycka. Hoppas du och garth får ett underbart bröllop (klart ni får)!! Jag önskar er all lycka. Och tack till dig tess för en underbar blogg – att kunna skriva en blogg på ett sådant vänskapligt samt underhållande sätt är toppen. Tack! Ha det nu så jätte bra. Take care. Kramar!