Anka med mango

I går kväll lagade Garth den allra första maträtten han någonsin lagade åt mig. Det var den kvällen som jag insåg att han gillade mig.

Efter ett extra tungt yogapass en ljummen sommarkväll när jag var på väg upp till min lägenhet, frågade Garth om jag var hungrig. Han skulle ”slänga ihop någonting snabbt” och eftersom vi vid det laget kände varandra ganska bra och jag var hungrig så tackade jag ja. Vi bodde liksom i samma område, husen bredvid varandra, så jag tänkte lite snabb middag och hem och kolla på tv typ. Men när jag kom upp till hans lägenhet och för det första insåg att man kan se matbutiken från hans balkong (det är därför jag alltid stöter på honom i butiken!) och han sedan ”slänger ihop” anka med mango…. Vilken ungkarl har både anka, mango och gott vin hemma bara sådär en tisdag? Det var då jag insåg… vi blev inte ihop ännu på ett tag, men det sådde ett litet frö i mitt hjärta.

Middagen i går var precis lika god som den var förra gången. En halvflaska prosecco och lite pistagenötter agerade förrätt eftersom jag inte hade några castingar i dag. Annars dricker jag otroligt sällan mitt i veckan. Jag tycker förresten att halvflaskor är sjukt smarta. Vi vill väldigt sällan ha mer än ett glas eller två var när vi är hemma, så en halflaska är precis rätt mängd. Annars blir det att vi har massor med halvdruckna flaskor i kylen och det känns lite som slöseri.

Ruccolan är förresten hemma-odlad! Jag kanske har ett grönt finger trots allt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. VI gillar också halvflaskor, ett glas är perfekt till maten. 🙂

  2. Åh, vilken härlig historia!!!

  3. Åh ÄLSKAR såna här historier! Vad fint! Fick mig att påminnas om att livet allt är spännande 🙂
    Tack för en bra blogg Tess
    Kram

  4. Karoline

    Vad mysigt! Hade varit jätte roligt om du vill berätta hur Garth och du blev ett par! särskilt nu inför stundande bröllop. Tack för en härligt inspirerande blogg!