Lyfta vikter

Den här artikeln på buzzfeed summerar många av de anledningarna till att jag tycker så mycket om crossfit.

Att klara av hårda saker  får mig att känna mig stark, både fysiskt men även mentalt. Jag tänker inte längre på hur min kropp ser ut utan på vad den kan göra. Kroppskomplexen som jag har jobbat på at bli av med sedan tonåren är helt borta och jag mår så jäkla bra. Jag känner mig som en bättre person, kvinna, feminist, partner, vän och jag är snällare mot mig själv.

Att verkligen kämpa fysiskt ger mig känslan av att ingeting är omöjligt och att jag kan lyckas i vad jag än företar mig i livet. Och om jag tappar vikten så plockar jag helt enkelt bara upp den igen. Det är inget misslyckande, utan visar bara på att jag pushar mig själv till min gräns.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *