Hemmet – Ny lampa

Jag mötte upp Bailee, Gia och lilla Celeste på ”Brew” på Northcote road.

Det är så praktiskt att Gia bor där nu, just det området kallas för ”Nappy valley” eftersom att så många barnfamiljer bor där. Du skulle inte kunna kasta en sten och inte träffa en gravid kvinna eller en barnvagn. Perfekt för lilla Celeste som behöver hitta nya kompisar här i England.

Northcote road är även känt för sina små söta butiker och en av mina absoluta favorit-inredningsbutiker, Brissi, ligger där. Så när vi gick förbi och såg att de hade rea kunde vi inte hålla oss. Och längst inne i butiken stod den, lampan till sovrummet som jag har letat efter!

Jag vill ha mer hotellkänsla i vårt sovrum, för att mjuka upp mot alla de stora glasdörrarna och det smått industriella intrycket all grå metall runt dem ger. Sen tycker jag att ett sovrum ska kännas lite extra lyxigt och sombert, så trots att den här lampan inte skulle passa någon annanstans i lägenheten, så passar den perfekt just där. Jag har dock inte köpt någon glödlampa till den ännu, så ni får tyvärr bara se den släckt för tillfället.

Jag kan ju säga att det var lite smått awkward att cykla hem med en lampa i handen… så kan det bli med oplanerad shopping.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *