Bye bye Sweden, hello London!

För första gången på länge så lämnar jag Sverige och faktiskt känner att jag har hunnit med det mesta jag ville göra!

Vi  har umgåtts och bott med familjen på Ekerö, ätit middag med Mamma på Ciao ciao, varit hos Steffi på landet på midsommar, fikat och lunchat med Azize, Camilla, Lova, Sanna, Oscar, Linn, kusin Carro och Fredrik. Vi har varit ute med båten och åkt till Birka, gått på Bindefeldfest på Mr French, shoppat med syrrorna, haft ett par bloggmöten, hittat champagneglas på halva priset på ROOM (de flyttar så allt är 50% på Pub).

Vi har även hunnit med att sova länge på morgonen, avnjuta middagar i lusthuset, laga chicken thai Green curry till Ekerö familjen,  världens bästa tandläkarpappa har fixat en krona till min tand och vi har gått på två olika crossfitgym.  Pust! Men väldigt kul! Vädret kunde ha fått vara lite bättre, men så stor roll har det faktiskt inte spelat.

Tack Sverige för den här gången, ni är alla grymma!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *