Hemmet – Framsteg i köket

Äntligen har vi ett kök!

Garth och hans pappa Owen har jobbat hårt den här helgen och vi hade även inne en rörmokare i lördags och resultatet är att vi äntligen både har en diskho med rinnande vatten och en fungerande gasspis. Jippi!

Ni som har följt vår renovering förstår nog hur efterlängtat det här steget har varit. Nu kan vi äntligen använda köket ordentligt. Tänk vad man kan bli glad för lite eld och vatten.

Inget mer hand diskande i duschen och stekande på en liten campingspis på golvet! Det är helt otroligt vad man uppskattar saker som man annars verkligen tar för givet när man har varit utan dem ett tag.

Det som vi har kvar i köket nu är en splashback, passa in skåpet för micron och att koppla in diskmaskinen. Vi har en i källaren som vi har använt, men det har varit ett himla spring med disken upp och ner, så det ska bli skönt att slippa gå i trappor med tallrikar och glas hela tiden.

Nu ska vi fira med att steka upp en full english breakfast, eller brunch kanske. Vi har röd dag här i London, så både jag och Garth tog en efterlängtad sovmorgon.

Vår fina köksblandare kommer från Vipp, diskhon (som jag ska visa lite bättre senare) och skärbrädan som hör till kommer från Alveus, tvål från LA Bruket (från Blogforum2014s goodiebag även den) och vår stora härliga gasspis kommer från Neff.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Michaela

  Fint! Vann du inte en disko eller minns jag fel? 🙂

  1. Hej Michaela!

   Precis, Garth vann diskhon från Alveus!

   kram
   Tess

 2. Michaela

  Diskho* haha

 3. Så jäkla snyggt!! Har följt dig under hela processen ( längre en så men) och det är riktigt kul att se det färdiga resultatet i bilder! 🙂
  Kram Linnea

 4. Oj. Inte konstigt att du bokade en spontanresa till Stockholm, hotell eller ej men man slipper åtminstone diska i duschen liksom! Kudos till er att ni klarat av det, inte säker på att alla förhållanden hade överlevt något sådant…

  1. Ursäkta mig men om man är förlovade och igång med att planera bröllop tror jag nog man klarar några månader med ett halvfärdigt hus… Reagerade verkligen på din kommentar! Hur kan ett seriöst vuxet förhållande inte förväntas klara att diska i duschen? Visst det är inte kul men har väl inte så mycket med sin partner eller förhållandet att göra… Ok att ett tonåringsförhållande eller gymnasieförhållande inte hade klarat det men att planera bröllop tyder väl på ett väldigt seriöst och moget förhållande.. Tror nog de klarar mer än ett struligt hem!

  2. @Ulrika: fast jag känner nog att din kommentar var lite väl hetsig och omogen.. Vad är det du blev så upprörd över undrar jag?

   Vare sig man håller med eller inte så verkade Helena ändå som att hon menade väl, allt annat är väl strunt samma då? OM hon nu är ung så har hon väl också rätt i att tänka som hon gör? Man har faktiskt rätt i att bete sig och tänka på saker utifrån den ålder man är, inte ska man väl behöva försöka tänka vuxnare/mognare för att inte uppröra heller?