Lycka

I morse var den första dagen på många många månader som jag inte vakande i ett panikartat ryck.

I vår egen säng, i vår egen lägenhet, inga byggarbetare som knackade på dörren, en toalett med en mjuk toasits på (äntligen, vi har suttit på porslinet alldeles för länge), en liten kokplatta att laga gröten på, allt vårt porslin och nästan alla köksgeråd uppackade och inställda i skåpen, redo att användas. Ett bord, om en smula provisoriskt att sitta vid, levande ljus, fina blommor, té ur favoritmuggen, lite musik, varm golvvärme under fötterna, en soffa att sitta och blogga i. En dusch som funkar, sminka mig framför spegeln i sovrummet och att kunna slänga på mig en tröja som jag inte har haft på mig 5 av 7 dagar den senaste veckan.

Total tystnad.

Lycka skulle jag allt som allt summera ovanstående som, ren och skär lycka. Vi är i princip klara och alla dessa månader av slit och släp har äntligen gett resultat. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna uppskatta en toalett så mycket efter att ha kissat i en hink, en dusch efter att ha fått gå på yoga varannan dag för att kunna duscha varmt, golv som inte är täckta av bråte och sågspån, en minut för mig själv att bara andas. Jag kommer aldrig att kunna ta något av det för givet igen.

Nu börjar det, all den bra tiden då vi får lön för mödan och bara får njuta av vårt fina hem. Jag känner mig fortfarande ganska trött och sliten, men om några dagar har jag en känsla av att jag kommer att vara en helt ny människa. Lycklig tjej!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Låter helt fantastiskt. Njut! (Och visa bilder också).

 2. Gud så skönt! Grattis!

 3. Underbart 😀 jag vet känslan av kaos!!! kärlek från barcelona // http://hesses.blogg.se

 4. Njuuuuuut av den känslan! 🙂

  /Åttio ska bli sextio

 5. Härligt att höra – stort grattis o njut nu av att allt e [nästan] klart!

 6. Brukar aldrig kommentera bloggar men måste bara säga att du verkar som en underbar person 🙂 Njut av ditt hem och fortsätt inspirera och sprid glädje med din blogg

 7. Michelle

  Grattis! Vad kul!!

 8. Vad härligt det låter! Det är du värd 🙂 Grattis till att du hittat klänningen också! Vad skönt! Förstår precis, då jag själv gifter mig i maj 🙂
  Njut av din härliga dag vackra Tess! Kram