Ny ytterdörr!

Alltså, nu måste jag erkänna någonting… jag hittade aldrig min laddare till kameran och inte köpte jag en ny heller.

Jag råkade bara hitta ett extra batteri och sköt hela grejen åt sidan. MEN nu har ju förstås även det batteriet tagit slut, så jag har en känsla av att en viss fästman ska få bege sig ner i dammdjungeln som är vår källare i kväll och försöka lokalisera en låda eller två som kanske kan innehålla en laddare. Annars biter jag i det sura äpplet och köper en ny…eller två nya för båda laddarna till våra kameror är borta. De ligger säkert jättefint nerpackade i en låda tillsammans.

Jaja, ingen kamera idag, men däremot en ny ytterdörr. Taget med iphonekameran då… Vad tycker ni, ska vi olja den och behålla färgen eller ska vi måla den vit som resten?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Keep the original!

 2. Olja!

 3. Behåll den som den är. FÖR GUDS SKULL! 😉

 4. behåll orginalfärgen! 🙂

 5. Tycker tvärtom alla andra. Måla vit! Om det hade varit en gammal orginaldörr skulle jag ha behållt färgen, men eftersom det inte är det så tycker jag att ni ska måla vitt. Ser helt ärligt lite för engelsk "homebase-igt" ut med orginalfärgen.

 6. Olja den 🙂 Blir mer skandinavisk look med lite inslag av trä här och där. Skulle ni ångra er går det ju att måla över, svårare att ångra sig om ni målar…

 7. Tanker sa har:
  – Ar det en sakerhetsdorr med stalram.. annars ar den svinlatt att sparka in for ni det ser ut som ett vanligt latt las att bryta sig in i. Ett sadant som vi hade pa var dorr innan vart inbrott. Sedan tror jag bestamt att det numera ar lag pa att ytterdorren skall ha en fall arm sa att dorren stangs av sig sjalv (pga brand). Eftersom ni har lagenhet pa botten.. skaffa larm. Vi blev av med allt.

  1. Hej Loppan!

   Det är en säkerhetsdörr(och firedoor) och den kommer att ha flera stora lås + att det är ännu en dörr ut till vägen, men vi har precis även beställt ett larm som ska vara riktigt riktigt bra. Men tack för varningen och stackars er som blev av med allt. Jag hoppas ni hade en bra försäkring! Usch och fy vad inbrott verkligen kan förstöra mycket. Inte bara värdesaker, men också att någon har varit och rotat i ens hem. Det är svårt att känna sig säker efter det.
   kram
   Tess

 8. Eftersom jag är en sucker för viiiitt så säger jag… ja, VITT! 😀