Gårdagskvällen

Så igår överraskade jag Garth med present, han fick en Suunto Ambit2-klocka och efter jobbet tog jag med honom till Hawksmoor i Spitalfields för middag.

Han älskar en köttbit och just den Hawksmoor restaurangen har fantastiskt bra betyg på Time out, så jag gick på det när jag bokade. Nu när vi bor i Clapham är det så mycket lättare att ta oss east, så vi försöker hitta lite nya ställen och områden och Spitalfields är så himla mysigt.

Vi delade på en chateaubriand och en flaska malbec, med cheesecake till dessert. Underbart gott!

Efter det tog jag med honom till speciella och roliga baren ”Lounge Lover”, som jag hade fått rekommenderat från Josefina. Supergoda och lite annorlunda drinkar, helt galen dekor och riktigt bra atmosfär, dit kommer vi absolut att gå igen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Såg en reklam för White Princess (tror jag den hette) av Philippa Gregory på Euston Station och modellen var jättelik dig så undrade bara.. var det du? Jättebra blogg förresten!

  1. Hej Matilda!

   ja, det är jag, men vissa bilder har de retuscherat ganska underligt, så det syns knappt haha.

   kram

   Tess

 2. Gott! Vad snygg du var i håret också, lockade du med locktång?

 3. Jaa! Hawksmoor och Lounge lover brukar jag och Mark också gå på ibland! Kan ju kanske säga att jag gillar Lounge lover mer, Hawksmoor är jag inte lika förtjust i, men kan ju bero på att jag inte är så förtjust i kött. Hoppas ni hade det trevligt och att Garth hade en fin födelsedag. x