In my bag

Dessa pryttlar är konstanta i min väska varje dag. I London är det klokt att ha med sig både paraply och solglasögon vart man än går, för vädret svänger ofta under dagen.

Mina fina små miniväskor/läderpåsar (vad man nu ska kalla dem?) kommer från by Malene Birger och var en present från Josefina. I den lilla bor mina nycklar och den stora fungerar som sminkväska. De är storfavoriter hos mig, jag älskar mönstret.

Även min plånbok är jag superkär i, jag fick den av min underbara fästman i julklapp och det är den snyggaste plånboken jag någonsin har sett, från Saint Laurent. Den lilla nyckelringen kommer från Prada och var från början ett dumt impulsköp, men nu älskar jag min lilla sko.

Esprit gör snygga och framför allt lätta paraplyer, Ray-ban är utan tvekan favoritmärket när det kommer till solglajjor och jag går inte ut utan korthållaren, som var ett Ebayfynd.

I sminkväskan hittar vi alla mina sminkfavoriter,  Nars ”orgasm” blusher, Dior kompaktpuder i 002, YSL Touche eclat och Dior rouge serum 455.

Vad släpar ni runt på om dagarna?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Mulberry agenda, Ray Ban aviator, nycklar, vattenflaska 33cl, försvaretshudsalva, några hårnålar och totteband, något ätbart och lilla apoteket 😉