*Klick klick* – Michael Kors Arley boots

Jag har spanat på ett par nya boots länge och efter en händelse för ett par veckor sedan då jag fick hjälp att klippa mig själv ur mina gamla älskade Ralph Lauren stövlar (fodret gick sönder och hälen fastnade stenhårt), så är jag i desperat behov av ett par nya vardagsstövlar.

Jag har haft ögonen på den längre varianten av Arley stöveln från Michael Kors, men den finns tyvärr inte här i UK. Så nu när jag googlade runt lite hittade jag den här ursnygga korta stöveln, som jag faktiskt har bloggat om tidigare, till ett bra pris på en amerikansk sida. Så nu är de här små godingarna på väg hem till mig, fingers x att de passar…

Kul med en kortare variant, jag har haft långa stövlar så länge nu så det är bra med lite omväxling.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Vill du länka till sajten, tack!

  1. Hej Jenny!

   Här är länken – http://www.avenuek.com/product/michael-michael-kors-arley-leather-ankle-boot-black/4290
   Men jag har inte fått mina boots ännu, så jag vågar inte rekommendera innan de är här och allt är som det ska.
   kram
   Tess