En liten kvist

Vi hade en supermysig söndag i går. Först brunch på Breads Etcetera, efter det hem och greja lite med lägenheten och vid 7.30 promenerade vi bort till Clapham picture house och såg ”Wolf on wallstreet”.

Grymt bra film, men påminner mycket om ”Boiler room”. Scenen när de ligger på golvet och krälar efter att ha tagit droger är underbart rolig, hela bion gapskrattade. Clapham Picture house är förrresten världens mysigaste biograf, liten och lite gammaldags med säten som fäller bak och en bar om man känner för ett glas vin till filmen. Vi funderar på att skaffa ett medlemskort, det är så många bra filmer som går just nu och det är så romantiskt att gå på bio tillsammans.

Vi träffade även på Jamie och Kirsten som skulle gå på samma film, jag älskar verkligen att bo i Clapham!

Tulpanerna har åkt i sopen och numera står en fantastiskt vacker kvist från mitt favoritträd och blommar i vår hemgjorda vas. Hörrni, det är vår i London nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej! Jag och min pojkvän är påväg till London 12:e mars över helgen och skulle gärna få lite tips över vad vi kan hitta på. Är inte så intresserad av alla turistattraktioner utan skulle gärna ha lite inside tips! Gärna också vad för kläder man ska ha på sig, kommer från Finland och undrar lite hur varmt det brukar vara i mars osv. Här är det inte såå varmt i mars så! Tack i förväg, kram!

  1. Hej Jenna!

   Titta in under min kategori ”London” så kan du hitta massor med olika tips. Vädret just nu är lite från och till, regn ena sekunde , strålande sol nästa. Det börjar bli vår, så runt 9-10 grader ungefär.
   kram
   Tess

 2. Sjukt fint med en liten kvist! Livar verkligen upp. Däremot också lite kul att du missade (?) den svarta sotfläcken på ljuset, som brukar komma när tändstickan kommer för nära 😉 Du brukar annars verka så noga med att minsta lilla detalj ser perfekt ut i dina ursnygga bilder!