Shopping och kettlebells

I dag efter mina castingar tog jag mig tiden att gå på stan i ett par timmar.

Det blev ett par chevronmönstrade fingerlösa vantar i kashmir från JCrew. Jag har även ett öga på en fin grå kashmir hoodie från samma märke. Den känns lite onödigt dyr bara. Efter det blev det en sväng på H&M för att köpa på mig lite varma strumpor och bas t-shirtar. De vita och svarta i xs från logg sitter perfekt på mig och hör till min castinguniform.

Jag testade förresten kettlebells för första gången igår. Det var en nybörjarklass så vi övade mest teknik men jag har lite träningsvärk idag. Fast ondast gör mina handflator och underarmar, det kommer att bli ett snyggt blåmärke det där. Kanske inte världens bästa med tanke på mitt jobb, så om jag ska fortsätta så måste jag nog köra på armskydd.

Min lärare Swetlana,45 år och ryska hade en grym kropp och var precis lagom hård och mjäkade inte. Däremot var nybörjaklassen en smula tråkig, så jag hoppas på att få avancera snabbt.

Någon av er som kör kettlebells?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Nää.. tycker det verkar slita för mycket med alla ryck o knyck. Kan inte vara bra i längden tror jag. Trots bra teknik.

  2. Jag kör, fantastisk träning men visst får man blåmärken! Står framför nyheterna på TV, 3 x20 minuters pass/vecka. Lite yoga på det så mår kropp & själ finfint!

  3. Hej Tess! Funderar på att testa ren produkterna, är det några andra förutom serumet du kan rekommendera? Letar efter en ny natt kräm, har använt clarins mörkblåa men skulle vilja testa en ny, kram Mia

  4. Patricia

    I början är det lätt hänt att man fått blåmärken, ta på dig ett svettband eller två på rad på varje underarm. Älskar kettlebellsträning som kan varieras oändligt + super bra kombo av puls och styrka när du fått in tekniken.

  5. Jag kör en del med kettlebells. Vissa övningar tycker jag mer om än andra 🙂 Vad kul att du också börjat prova!