Tisdag

Jag är ledig i dag, så jag har tagit en liten paus från alla byggjobbare och har parkerat mig på Esca med min laptop, lunch och en kaffe.

Det är lite tufft att bo som vi gör just nu, men det positiva är att vi verkligen får se utvecklingen och kan hålla efter så att alla de som jobbar med vår ombyggnad faktiskt gör det de ska. Vi har haft ett par killar som har kommit på morgonen, försvunnit över dagen (för att vi inte har varit där) och sedan kommit på kvällen igen och låtsas att de har varit där hela dagen. Därför är det bra att jag är i krokarna och tittar in lite då och då, så att saker faktiskt blir gjort.

En annan positiv sak är att jag faktiskt går till gymmet/yogan varannan dag, både för att jag måste duscha och för att komma ifrån lite. Tänk vad fit jag kommer att bli! (perfekt inför bröllopet)

Vi har varken internet (kommer den 4e) eller tv just nu, så jag ska ladda ner några bra böcker på Ipaden i dag tänkte jag. Det finns inte heller någonstans att sitta, så det blir oftast på golvet i badrummet eller sovrummet där det är lite renare och varmt från golvvärmen. Väldigt spartanskt, men även en smula mysigt.

Garth dukade upp en liten rolig romantisk middag för 2 igår. Vi satt på färgburkar med en låda som bord, levande ljus, plasttallrikar, gamla tygservetter som duk och vi åt moussaka, falafel och tomat. Det är klurigt när man varken kan skära, koka eller laga någonting som kräver förberedelser.

Vilket äventyr det här är hörrni! Kul att ni hänger på och tack för alla fina kommentarer, det gör mig väldigt glad!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Nikolina

    Det är så häftigt att läsa din blogg nu och alla äventyr med huset! Jag är så nyfiken på hur allt kommer bli i slutändan! Konstigt.. Känns nästan som man är med på äventyret på ett litet hörn. Din blogg förgyller min vardag med spänning och massa inspiration! Tack!