Mina små oaser

Esca räddar mig matmässigt för tillfället.

På morgonen har de världens frukosturval med allt från ägg och bacon till gröt och fruktsallad. I dag blev det yoghurt med fruktsallad och müsli för mig, jag vill inte äta för mycket eftersom jag ska gå på hot yoga om en liten stund.

Det är svårt att få i sig nog med grönt på kvällarna just nu, så jag satsar även på Escas luncher, de har en salladstallrik som är supergod. Om jag laddar upp med nyttigheter på dagen så gör det inte så mycket om det blir hämtmat eller färdiggjord lasagne till middag. Vi har en ugn, men på grund av dammet kan jag inte ta fram något att laga maten med, så allt får gå att laga i sin ask så att säga. I går åt jag lasagne ur en plastmugg! (Note to me – införskaffa plasttallrikar!)

Jag tänkte kila till M&S och köpa på mig ett gäng av deras små sallader att ha till i alla fall.

Yogan är en räddare på sitt sätt den med. Inte bara för att det är skönt att yoga och jag mår bra efter utan även att de har någonting som jag verkligen behöver just nu – en varm dusch! Jag pallar att varannan dag fylla upp handfatet i källaren med vatten jag har kokat upp, men varannan dag vill jag tvätta håret och då behöver jag en riktig dusch. Jag gissar att de kommer att bli en hel del yoga för mig under de närmaste veckorna. Jag kanske inte bara får en helt ny lägenhet utan även en helt ny stark kropp på köpet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Ja det finns inget ont som inte för något gott med sig 😉 Kram

  2. Härligt att du tänker positivt!