Nu bor vi här!

Första natten är avklarad! Det gick helt över förväntan. Vi lyckades packa upp vår tempur madrass och använda den, så det var hur bekvämt som helst och vi sov jättegott. Vi har ännu ingen toalett eller dusch, men däremot snälla grannar. Ugnen funkar, men hittills har det mest blivit hämtmat.

Det är damm precis överallt hela tiden och vi har lyckats få en dörr till vårt sovrum för att hålla det hyfsat dammfritt. Jag måste packa ner alla sängkläder i en spacebag varje morgon och i dag har jag varit och köpt ett helt gäng genomskinliga plastlådor i olika storlekar att lägga kläder och annat i. Det kommer att dröja ett tag till vi vågar packa upp några möbler. Madrassen är fortfarande inslagen i plast och vi har snurrat in den i tyg så att den ska hålla sig ren.

Just nu målas framsidan och golvet är upptaget så att vi ska få golvvärme även där. Köket är på G, de kommer tidigt i morgon för att fortsätta sätta ihop det. Det är minst 4-5 killar här varenda dag just nu och jag springer och köper munkar och Cola till dem för att hålla humören uppe trots att de alla jobbar ovanpå varandra. Det är otroligt spännande att se Hur långt vi har kommit nästa helg.

Där är vår status just nu, tänk vad snabbt man lär sig att uppskatta någonting så simpelt som en toalett.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Det här är löjligt, jag har aldrig träffat dig och ändå är jag så sjukt glad för er skull! Jag hoppas du vill göra ett lååångt inlägg med bilder på lägenheten sedan när det är färdigbyggt, och när det är inrett.

  2. Så skönt att ni kan i alla fall sova hemma nu:) Hoppas att toaletten och duschen blir snart klara.

  3. Hellu!
    Nu har jag varit lite tjuvaktig och snott en bild på dig för att göra en knapp in hit till din blogg från min blogg. Den finns nu längst ned i min blogg bland ”Absolut läsvärt” 😉

    Är inte detta ok får du jättegärna slå mig lite på fingrarna så tar jag genast bort den, såklart! 🙂