Mina nyårslöften

Bilden över är från Garths Facebook och den sammanfattar verkligen 2013 för mig.

2014 är ett enormt år för oss, först börjar vi med att flytta in i vår nya lägenhet om ett par veckor och i slutet av året gifter vi oss, det däremellan kommer antagligen att försvinna i ett myller av hemfix, bröllopsplanering och klänningsprovningar.

Mina nyårslöften kommer att reflektera året jag har framför mig med fokus på välmående, eftersom det kommer att bli ett händelserikt och kanske lite stressigt år.

Löfte 1 –  Kost och Hälsa. Jag vill komma tillbaka in i mina rutiner, även om jag inte har ett gymkort just nu eftersom vi flyttar runt bland vänner för tillfället, så kan jag börja med att äta rätt igen. Jag vill som tidigare minimera socker, vete och mjölkprodukter och verkligen få i mig mina 3-4 mål om dagen. På senaste har jag slarvat en hel del och jag känner mig mycket tröttare och mer uppblåst än vanligt. Så från och med i dag är jag tillbaka till mina vanliga matvanor och det känns toppen.

Löfte 2 – Träna för att bli stark och få mer energi. Jag måste hitta ett nytt gym eller möjligtvis yoga/pilatesstudio och köra igång med mina 3 dagar i veckan igen. Det ska bli kul att få lite variation och kanske prova någonting nytt. Kettlebells ska vara kul har jag hört? Jag vill vara i mitt livs bästa form till bröllopet, så jag ska ta hjälp av en personlig tränare under året. Jag har aldrig testat det tidigare, så om någon vet någon bra här i London, hojta gärna till.

Löfte 3 –  Rensa ur min garderob! Nu när jag har bott ur en resväska inser jag verkligen hur lite jag faktiskt behöver. Så jag vill enbart fokusera på kvalitetsplagg och göra mig av med alla kläder jag inte använder. Det kommer att bli en hel del Ebayande för min del i vår, mycket ska bort.

Löfte 4 – Ha kul! På senaste har det varit så mycket fokus på jobb och husbygge att jag helt har glömt bort hur man har roligt. Så under 2014 ska jag stressa ner och se till att hitta på massor med roliga saker med vänner och Garth. Lite mindre seriöst och mer skoj helt enkelt.

Vad är era nyårslöften?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag ska också rensa ut garderoben hade jag tänkt! Ska försöka att hitta MIN klädstil och verkligen tänka efter innan mina köp för att i framtiden ha bra plagg i garderoben att bilda grund ifrån! Har lärt mig mycket från dig när det gäller att tänka smart vid klädesköp! Så det tackar jag för haha 🙂