Nyårsafton

Typiskt att alla bloggarna här på Stureplan.se ligger nere just i dag på nyårsafton.

Förhoppningsvis kommer de igång igen snart för jag hade tänkt mig att försöka mig på en liten mini-årsresume. Just 2013 har ju varit ett enormt händelserikt år för mig, både på gott och ont, en hel del jobbiga perioder, men i slutändan mest positivt. Så fort bloggen funkar igen så ska jag pilla ihop den.

I morse vaknade jag med världens brakförkylning och har mest legat i sängen och läst bloggar sedan dess. Garth är ute och cyklar i ett par timmar nu på morgonen, han måste träna inför cykelturen till Cannes i Mars. Duktigt så här i kylan!

Vi brukar oftast styra upp en hel del inför nyårsafton, men i år visste vi inte riktigt vart vi skulle befinna oss med lägenheten, så vi har inte planerat mycket alls. Som det ser ut nu så blir det en romantisk middag för två på golvet i nya lägenheten, vi har ett par flaskor god champagne och mat har vi inte riktigt kommit till ännu.

Efter det har våra grannar en nyårsfest och lite senare är det mycket möjligt att vi beger oss till ett ”silent disco”. För er som inte vet vad det är så är det som ett vanligt disco, men där alla bär hörlurar som de lyssnar på musiken genom istället. Det finns lite olika varianter, antingen lyssnar alla på samma musik eller så väljer man sin egen. Det ser i alla fall lite roligt ut när folk står i ett tyst rum och rockar loss till helt olika typer av musik samtidigt.

Vad ska ni göra ikväll?

Nästa nyår kommer att vara väldigt mycket mer välplanerat, vi vet redan vad vi ska göra; 31.12.14 gifter vi ju oss!

Photo – David Sessions

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *