Hej Stockholm!

Nu är vi förresten i Sverige, vi landade i går kväll till ett grått och snölöst land. Garth blev riktigt besviken, speciellt efter förra årets vinterland. Bilden över är från min födelsedag i December, då var det så himla mycket snö. Hoppas det kommer lite till julafton, jag vet att det inte är så troligt, men man kan ju önska.

I dag har jag, Garth, Pappa och Marina sprungit på stan och köpt de sista presenterna. Jag är nu officiellt helt klar med årets julklappar! Vi avslutade med lunch på Hötorgshallen, där kan jag gå runt i timmar och bara småshoppa godsaker.

Nu har jag precis slagit in nästan alla mina paket och ska sätta mig till bords och äta en älgstek, som jag har längtat.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess, du säljer inte din fantastiska mössa på bilden va? Vet du var jag kan hitta en liknande? Förstår att den är från förra året..