Fredag

Det är Fredag, yay!

Jag är klar med mina två castingar och har även hunnit med att möta upp Bailee för lite lunch på Itsu innan jag begav mig hem igen. Jag är fortfarande så himla trött från i går natt att jag tror att jag ska ta mig en tupplur faktiskt. Lyxigt värre, men är det Fredag så är det.

Den här helgen skulle vi egentligen ha åkt på spa med en av Garths jobbkollegor och hans tjej, men det blev flyttat till i Januari, så helt plötsligt har vi en helt fri helg. Det enda som vi har inbokat är att julhandla lite klappar på Lördag, men det är allt.

Det blir lite lugnet före stormen för December kommer att bli galet busy för oss. Det är packning, julfester, min födelsedag, fira julafton med Garths familj, jobb, castingar, flytta ut från Franks lägenhet den 13e, bo med Josefina och Matthew över den helgen, hämta sängen hos Bailee,  bo hos Garths syster i 5 dagar, packa igen, åka till Sverige, julafton, åka tillbaka till London och sist men inte minst flytta in i vår nya lägenhet!

Hela Januari kommer att gå åt att hämta alla våra möbler och andra saker runt om i London, packa upp och boa in oss. Hur mysigt ska inte det bli? Det är absolut det jag ser fram emot mest av allt, att ha vårt alldeles egna lilla hörn av London som vi kan göra precis vad vi vill med, äntligen!

Nu ska jag ladda ner nya Vogue, Josefina messade precis och sa att ett av mina jobb är med i nya numret, så det måste jag ju kika på.

Bilderna över är blandade från min Instagram – Tess Montgomery

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *