VAG

Jag har varit lite tyst den förmiddagen eftersom jag har Vagat – det vill säga Vård av Garth.

Han mådde inte så bra i natt, så jag fick bädda en liten säng åt honom på badrumsgolvet och sedan kolla in varenda timma med lite uppmuntran och för att se till att han inte avled där inne. Stackarn, han är som en 100 kg bebis när han är sjuk. Tjejer är mycket bättre på det där med att bita ihop och kämpa på tills saker är över, killar blir istället sjukt små och ynkliga och i natt har Garth varit den ynkligaste ynken i hela ynkestan.

Nu har han äntligen somnat och jag ska hoppa in i duschen och springa ut på dagens två castingar. Tur att de var på eftermiddagen i alla fall!

Det där med magsjuka barn, jag tror att jag kommer att palla det faktiskt, för de går åtminstone att lyfta upp. De kanske inte riktigt tar hand om sig själva på samma sätt, men jag får hellre lite bebiskräk på mig än att behöva springa på pass som jag har gjort i natt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Tror jag har kommenterat detta förr, för jag tycker du verkar som en sjukt medveten person Tess, men sluta med allt det här generaliserandet kring killar och tjejer. Det irriterar mig som tuuuusan och jag vet (eller hoppas kanske?) att du faktiskt inte tänker så seriöst?

  1. Hej Ulrika!

   Det är mest på skoj faktiskt, lite typ ”tjejsnack” med glimten i ögat.
   Kram
   Tess