Känslosam casting

Jag och Bailee castade tillsammans i dag, eller vi möttes på den första och fortsatte tillsammans.

Vår sista casting var ganska jobbig faktiskt. Inte fysiskt, men psykiskt. Vi gick nämligen in i rummet två och två, som tur var hamnade jag och Bailee inte med varandra, det hade inte varit så kul.

Hon gick in först med sin partner, var borta länge och när hon kom ut såg hon helt förstörd ut. Själv gick jag in med en tjej som heter Kate som jag känner litegrann och tycker bra om. Där inne viskade casting directorn instruktioner till oss båda om vad vi skulle säga, men vi fick inte veta vad den andra hade fått i uppgift.

Scenariot var två tjejkompisar i en bar, de har inte setts på länge och båda har någonting allvarligt att säga till den andra. Kates karaktär skulle börja och hon ler stort och säger ”I have great news, I am pregnant”. Då föll mitt hjärta, för mitt uppdrag var att berätta för henne att jag har legat med hennes man och att han lämnar henne. Ni kan tänka dig hennes min efter, det var riktigt hjärtskärande, även om det bara var på ”låtsas”.

Vi snurrade på och improviserade och det kändes bara hemskare och hemskare och mer och mer riktigt. Som tur var sa casting directorn ”cut” innan någon av oss började gråta. Det var nära för oss båda vill jag lova och jag förstod verkligen varför Bailee såg så ledsen ut när hon kom ut. Vi var båda helt skärrade efter och stod tysta på tunnelbanan hem, usch det var liksom lite för nära hjärtat. Återigen är jag så väldigt glad att vi inte behövde gå in med varandra, det hade varit fruktansvärt, för det kändes verkligen äkta.

Man kan säga mycket om vårt jobb, men tråkigt har vi sällan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *