Today I Fancy wearing this

Det här är precis vad jag känner för att ha på mig i dag. Monokromt, men med lyxkänsla och materialmix, casual men uppklätt på samma gång.

Det passar inte riktigt in på min casting, som frågar efter ”sofistikerad sekreterare” men vad gör det. Tyvärr hänger inte ett endaste av dessa plagg i min garderob, så det får väl bli miss moneypenny ändå. Typiskt.

Byxa, klackar, tröja, BH, örhängen, väska, cape.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen dina små kollage med kläder som du titt som tätt lägger upp på bloggen! Men jag hade en liten fråga: kan du inte börja lägga upp kollagen genom polyvore? På så sätt kunde vi klicka oss in på bilden -> komma direkt till din profil där och kunna gå igenom alla dina kollage när som! Du har sån himla inspirerande stil och det vore så lätt att kunna ta del och bli just inspirerad av den om du samlade den någonstans. Tack i alla fall för en fin blogg!