Julshopping

Tusan att vi inte kan flytta in ännu, jag vill ju julpynta!!

I hopp om att vi i alla fall ska kunna fira nyår i nya lägenheten svängde jag in på H&M Home efter min casting i dag. Där hittade väldigt fina juliga tygservetter och tabletter med stjärnor på som jag inte kunde låta bli att ta med mig hem. Jag är sugen på en pyntning i vitt och silver i år, inte för att jag har någonstans att dekorera, men *hoppas hoppas* på nyår. Servetterna och tabletterna funkar ju lika bra till en nyårsdukning som till juldukningen.

Sjukt belåten var jag över mina kap… tills jag insåg att vi inte har något bord…(!)

Som tur är har vi en supersnygg diskho och en lika snygg kran, så jag får förhoppningsvis användning för de fina disktrasorna. Ser ni, min favoritkråka är på en av dem, som gjord för mig! (…är det ok att bli så här glad över en disktrasa?)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess! Jag är en så kallad anonym läsare som aldrig brukar kommentera (förlåt…). Men jag kan inte hålla mig längre och måste bara få låta dig veta hur GLAD jag blir av att läsa din blogg. Jag älskar din positiva energi! Tack för att du är du och grattis till förlovningen. Håller tummarna för att eran lägenhet ska bli färdig så fort som möjligt. Godmorgon kram från Bella.