Kissa stående?

3 castingar och yoga står på schemat i dag. Castingarna är över hela London, så det blir en heldag på stan. Jag kanske hinner förbi ett par butiker för att titta på lite julklappar om jag planerar min tid och rutt väl.

I dag är våra rörmokare i nya lägenheten, så nu dröjer det inte länge förrän vi har varmt vatten och en toalett där inne. Annars måste jag alltid komma ihåg att kissa innan jag åker dit, för just nu finns det bara ett litet rör för killarna att kissa i. För oss tjejer blir det lite jobbigare, Garth gav mig faktiskt en shewee på fullaste allvar. Men han kan ju helt glömma att jag skulle prova den, det blir cafét runt hörnet eller våra snälla grannar för min del.

Har någon av er faktiskt provat en shewee? Jag skulle vara rädd för att spilla + att det kan ju faktiskt inte vara särskilt bekvämt. Om det ens går att kissa sådär, jag som till och med måste ha kranen rinnande i badrummet. Nja, ingenting för mig…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *