Nytt i sminkväskan


Jag har lite nytt i sminkväskan, både lite produkter som jag köpte på taxfree och ett par fina grejer från Make Up Store.

Jag ville ha lite nytt inför modeveckan, men ville ändå hålla det enkelt och neutralt. Estee Lauders tinted moisturizer har jag använt länge, den är så grymt bra! Jag behövde ett nytt pressat puder att ha i väskan så jag slog till på ett från Dior, nu gäller det bara att inte tappa det i marken.

Den melerade blushern och ögonskuggan har varit guld värda nu när det har varit lite stressigt. Du väljer helt enkelt varifrån kakan du vill ta färg ifrån och får på så sätt olika resultat hela tiden. En av dagarna körde jag mer lila på ögonlocken med en rosa nyans på kinderna och dagen efter blev locken mer åt det blå hållet, med en persikokind. Smarta grejer!

Mitt favoritläppstift från Dior är slut, så den här färgen är den som hittills har kommit närmast, den från MUS är lite starkare, men om jag blandar den med läppbalsam så blir det lagom.

Jag insåg inte att de var så pudrig på kanterna av paketen när jag tog bilderna, inte så snyggt kanske, men det blir ju så när man har använt dem lite.

Puder – Diorskin forever, 002

Tinted moisturizer – Estee Lauders Daywear spf 15

Contouring blusher – MAC ”Baby don’t go”

Läppstift – Make Up Store, 405 matt

Melerad blusher – Make Up Store Marble blush ”breccia”

Melerad ögonskugga – Make Up StoreMarble eyeshadow ”amarillo”

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *