Fashion week favourites

Jag älskar Dagmars lite sportigare klänningar med mesh, mönster och olikfärgade paneler. Men även de mjukare linjerna med pasteller, draperande byxor och tunna rockar. Två helt olika men väldigt snygga stilar och hur coola är inte Melinda Damgaards  kepsar? Måste ha! Fotograf – Mathias Nordgren

Hunkydory visade både fina pasteller och lite rockigare och mer typiska looken för dem. Själv gillade jag de mjukare färgerna, det skräddade och den underbart fina fjäderjackan. Snyggt! Fotograf – Mathias Nordgren

Tiger of Sweden var veckans sista visning och  en klar storfavorit. Jag ÄLSKAR krokodil läder hängselbyxorna, så grymma. Även de löst sittande läderbyxorna med pinstripe printade skjortan är en riktig hit. Fotograf – Kristian Loveborg

AltewaiSaome är himla duktiga på det där med lite maskulint skrädderi. Just den här jumpsuiten och kostymen skulle gärna få flytta in i min garderob. Fotograf – Garth Chamberlain

Whyreds glödande röda mönster var fantastiskt vackert och just den här topp-byx combon fick de flesta att titta två gånger på visningen. Även deras asymmetriska peep-toe stövel var riktigt fin. Fotograf – Garth Chamberlain

Mimi Planges visning var en storfavorit hos mig, lite mer färger, mönster och romantik än de andra. Den stack ut på ett bra sätt helt enkelt. Jag skulle inte tacka nej till varken byxorna (jag tror att de kan vara i läder och om det är så dör jag snygghetsdöden) eller den långa kjolen.

Fotograf – Garth Chamberlain

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *