Slut på modeveckanOj vilka härliga 3 dagar det blev, jag älskar modeveckan!

Jag såg Hunkydory, Dagmar, Swedish shool of textiles, Cheap Monday, Mimi Plange, Whyred, AltewaiSaome och Tiger of Sweden. En bra mix helt enkelt och precis lagom många att skriva om. Jag hade velat se Ida Sjöstedt, Carin Wester och JLindeberg med och hade en inbjudan till The Local Firm, men jag hann tyvärr inte med. Nästa år!

Jag tänkte sätta ihop ett inlägg om mina favoriter och lite runt modeveckan lite senare.

Nu sitter jag i myskläder ute på Ekerö med en kopp te i handen, njuter av att få vara en slusk och filar på mina texter för MTV. Vad skönt det är att vara hemma i Sverige.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Ursnygga kjolar och klänningar i den sista bilden! Vilket märke var det?

  1. Hej Josefin!

   Det är från en av mina favoritvisningar – Mimi Plange.
   kram
   Tess