The Black List

Jag har verkligen jobbat på att få en mer färgglad garderob och har faktiskt lyckats riktigt bra.

Förr i tiden klädde jag mig nästan enbart i svart och det blev lite väl safe och enformigt i längden. Däremot finns det ett gäng svarta basplagg som jag alltid är på jakt efter och som utgör en väldigt bra bas för de mer färgglada plaggen. Dessa plagg är de jag försöker hitta i bästa kvalité och gärna till bra pris på rean. Grunden är skinn, bomull, snygga skärningar, bekvämlighet och funktionalitet. De är tidlösa, slitstarka och blir som en ren snygg canvas att bygga på lite mer utstickande plagg ovanpå.

Min ”black list” är;

Svarta jeans, svart vardagsklänning, svart skinnjacka, svart väska, svarta skinnbyxor, svarta spetsiga klackar, svarta boots, svarta t-shirtar och en svart blazer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *