Matthews bday bbq

Det blev en riktigt kul, galen och sen kväll igår.

Det var Matthews födelsedag och Josefina och Matthew hade fixat superfint. Medan killarna grillade satt jag, Josefina, Ebba, Moa och Charlotte runt matbordet, drack skumpa och snackade strunt. Så när killarna väl kom in så möttes de av en hel hög ganska så tipsy skrattande brudar. Efter maten körde vi igång lite spontandans i vardagsummet och shakade loss till 2 på morgonen. Sjukt kul var det, även om jag var lite trött i huvudet i morse efter all champagne. Tur att jag bara höll mig till en sort alkohol, annars hade jag nog aldrig kommit ur sängen haha.

I dag begav vi oss till blackheath för att möta upp Garths vän Adrian som bor i Canada, men är i London en snabbis. Vi har inte sett honom på nästan 3 år, så det var värt en liten resa. Vi gick till en pub och åt en ordentlig Sunday lunch, passande för ett lite smått slitet par.

Nästa vecka har jag fullproppat schema med två dagars plåtningar och en resa till Sverige. Det ska bli underbart att få komma hem en liten stund.

Bday boy + Moa

Bridesmaid!!

Min fina Ebba

Glada tjejer, Josefina, Ebba och Charlotte.

Ebba shakar loss i köket.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Herregud, såg precis er förlovningsvideo via greatweddingsblogg.se och började gråta direkt. Hur genuin är inte er kärlek och lycka egentligen? Jag önskar er all lycka i framtiden, och du Tess, du kommer vara en sådan vacker brud. Grattis grattis grattis!!!

    PS. Klänningen som du har i förlovningsvideon, alltså den blåmönstrade, vart kommer den ifrån? Otroligt fin 🙂

  2. Måste be om ursäkt, skulle jag bara scrollat lite längre ner så skulle jag se att du skrivit ett inlägg om klänningen. Ledsen!
    Grattis, ännu en gång 🙂