Off to BBQ

Nu tar vi med oss något gott att lägga på grillen och beger oss till Josefina och Matthews BBQ.

Vädret är sådär, men vi har gått sällskap, så vi kan nog underhålla oss själva inomhus. Killarna har kollat på rugby hela dagen och jag har kollat på sidor som gör bridesmaids klänningar. Jag vill ha kortare och luftiga klänningar för tjejerna, eftersom det inte kommer att bli ett kyrkbröllop och även för att Zimbabwe är ganska så varmt även runt nyår.  Sen är det bra om märket har olika stilar i samma nyanser och material, så att de kan välja en stil som passar deras kroppstyper bäst. Jag vill att mina bridesmaids ska stråla, inte känna sig fula.

Det blir min tigerskjorta från Zara i dag, det är ganska kul förresten hur många engelsmän och svenskar som tror att det finns tigrar i Afrika (även jag trodde det innan jag flyttade till London). De bor i Asien ju, men däremot finns det cheetas, leoparder, lejon och en drös andra kattdjur där nere. Jag får väl skaffa mig en lejonblus till bröllopet haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Du kanske redan har kommit över denna hemsida men annars tycker jag att du ska spana in Twobirds klänningar!