Videon

Det är så himla kul att så många av er tyckte om videon från vår förlovning!

Från början var Garths mening att vi skulle ha den bara för våra närmaste vänner, familj och eventuellt att visa på bröllopet. Men efter att vi hade visat den längre versionen för familjen, så bestämde vi istället oss för att klippa ner den och lägga upp den här och på Facebook. Vår förlovnings-berättelse, som efter ganska många försök av förklarande runt allt, blir ganska rörig. Så att bara kunna visa videon har verkligen hjälpt att berätta historien för alla nära och kära.

Att Garth gjorde någonting i rörlig media förvånar mig inte det minsta, för han filmar ALLT. Det är mest på grund av mig, för jag gav honom en GoPro Hero 3 black edition i födelsedagspresent och sedan dess har han filmat allt vi har gjort. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till honom att han måste lägga ner kameran och njuta av nuet ett tag. Det gulliga är att han först och främst filmar saker för att visa sin familj, de står otroligt nära varandra och familjen har till exempel aldrig åkt skidor (det finns inte så mycket snö i Zimbabwe), så han filmade hela vår semester i alperna och mycket annat. Så vid det här laget har han blivit himla duktig på att redigera ihop fina filmer och filmen som jag fick se på Ipaden var gjord med så mycket kärlek. Han hade gått igenom bloggen dag för dag sedan vi först träffades, för att samla på sig alla bilderna i kollaget.

Det är så mycket tid och energi nedlagt på att filma/klippa/researcha den lilla videosnutten att han har fixat med allting sedan i Mars. Speciellt att han lyckades göra allting mitt i husköpet, flytten och med annat som har hänt i våra liv samtidigt är galet. Och resan till Sverige över en dag…

Han har alltså filmat allting på sin GoPro som han har satt på en liten stativpinne (jag vet inte vad de heter, men man köper dem till GoPro kameran) och till själva frieriet har han använt 4 av våra riktigt gamla kameror och vår stora kamera som han gömde på olika ställen runt platsen där han friade. Jag såg dem inte ens, men det var antagligen för att jag inte tittade efter dem heller.

Jag är så himla glad att han filmade allt, för nu har vi någonting att återbesöka när vi vill och som vi kan visa våra barn i framtiden. Nu gäller det bara att filma bröllopet hehe…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag såg precis videon och jäklar vilken kille du har! Om man ens kan säga så – du har en man! Grattis till er båda! Följt din blogg jäääätte länge och jäklar va lycklig du såg ut 🙂 Underbart!!! =)

 2. Men gud…såg videon nu och bölar som ett barn. Släpp aldrig honom du…finns inte många killar som skulle göra en sådan fantastisk grej. Grattis grattis grattis 🙂

 3. Rebecka Berit

  Jag är verkligen inte personen som tror på true love. Men alltså, jösses Amalia! Grattis till er båda (speciellt till Garth för ett väl utfört arbete ;))!

 4. Videoen er heelt fantastisk! Jeg tror det kan bli en youtube-klassiker i forhold til bryllup:) Sett den tre ganger og gråt hver gang. haha.
  Hurra for kjærligheten!

 5. To Garth: I just watched the video and my tears just wouldn't stop falling… What an amazing thing to do for your fiancee (!!). Far from all men are this romantic, you are a wonderful man. I am speachless!! 🙂

 6. Jag är ingen tjej som kommenterar bloggar, men nu måste jag! Jag har aldrig sett något så fint i hela mitt liv! Grattis, vilken man du har. Jag önskar er all lycka i livet tillsammans! Tårarna slutade inte komma, lyckotårar att det finns så fina killar.
  Garth; you did great on this one!

 7. Grattis till er båda! Garth är fantastisk! Min man fällde en tår eller två men det vill han inte erkänna 😉

 8. Åh stort grattis! Sitter med tårar i ögonen efter att ha sett videon. Vilken dröm att bli friad till på det där romantiska sättet, hihi.

 9. Grattis igen Tess, alla är nog i tårar efter denna video! 🙂
  And Garth: You're brave! I was gonna write that this should inspire all our guys over here to put more effort into it, but I guess that's just it, unless it comes naturally it's probably not the right match – when it is right however, you wanna do these extraordinary things for the one you love. I'm happy you two have found each other! Congrats to you both!

 10. Caroline

  Åh stort GRATTIS! Har nyligen fastnat på riktigt för din blogg och du verkar vara en sån härlig person, genuint glad för er skull!

 11. Och jag som inte ens brydde mig om att titta på videon först när jag såg inlägget 🙂 Tycker att videobloggar brukar vara ganska ointressanta, men oj så fel det var i det här fallet. Vilken kille!!! Stort grattis till er.

 12. Ni två alltså, tycker ni verkar vara så goa med varann! Det här är ju bara för bra för att vara sant, såg videon flera gånger imorse och grinade som ett litet barn 🙂 Så otroligt modigt av Garth, jättegrattis till er båda!!! Kramaaaar!

 13. Ar sa glad for eran skull och alltsa, vad sot du ar som har skaffat en "brollopet" kategori pa bloggen redan nu! 😀 Ser fram emot att folja med i allt nytt som hander i era liv, flytten, renoveringen, brollop!, barn om nagra ar ocksa kanske? :p haha! Grattis igen! <3

 14. Grattis! Så vackert frieri och vilken man du har!