A Video from Garth – ”What Really Happened in Italy”

Vad som egentligen hände i Italien…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Åh grattis! Tårarna rann i floder när jag såg videon! Det är saker som detta som gör att man vågar tro på kärlek <3

 2. Veronika

  Grattis! Så fint <3

 3. Gud så vackert! Grattis!

 4. Sanna Pettersson

  Kan bara instamma. Sa himla vackert! Sitter i soffan med gladjetarar. Stort Grattis!!!

 5. Ett STORT grattis till er bägge. Sitter och gråter som ett litet barn nu. He's a keeper!!!!!!!! Den där karl älskar dig till månen och tillbaka. Tack för att ni delar denna video med oss. Så himla fint att se att kärlek som denna existerar 🙂 <3

 6. Det här måste vara bland det vackraste jag någonsin sett!!! Fick mig att storgråta!
  Önskar Er all kärlek och framtida lycka Tess och Garth!
  <3 <3 <3 <3 <3 <3
  Hälsningar Anna

 7. Åh herregud vad fint! Måste ju vara bästa frieriet nånsin..! Well done, Garth! Stort grattis till er båda <3

 8. Oh wow! Jag har varit nyfiken på denna video i två dagar men har ej kunnat se den på min Ipad.
  Så underbart gulligt, all lycka till er, vilket fint par…
  Kram

 9. Detta är något av det finaste jag någonsin sett. stort grattis!

 10. Gud så fint!

 11. SÅ HIMLA FINT. Absolut det finaste frieriet jag någonsin sett/hört talas om. WOW! Började gråta när jag såg filmen…

 12. vilket frieri, grattis! verkligen som de flesta sagt sätter ribban högt. jag menar efter att ha sett detta skulle man bli väldigt besviken om det var någon av de vanliga "klassiska" varianterna man fick av sin pojkvän haha!!

 13. Alltså herregud!! Så sjukt fint gjort, helt otroligt. Man blir ju själv ordlös.

 14. Fantastiskt vackert, grattis!!

 15. Men herregud, jag bryter ihop totalt! Fina, vackra, underbara ni, stort grattis! Tack for att vi far dela det har med er. Karlek ar ju bara for himla underbart! Kram, Camilla i London xxx

 16. Men shit så fint! Vilken kille du har!

 17. Här sitter jag som kille med tårar i ögonen! Grattis, vilken fantastisk kille och video. Detta måste vara det mest romantiska man kan få uppleva. Drömmer om den dagen min sambo (förhoppningsvis) gör detta för mig =)

 18. Sitter o stortjuter på en buss så var tvungen att stänga av mitt i. Jättefin film o stort grattis!

 19. Jag ser ingen video alls? 🙁 vad heter den på youtube?

  1. Hej Karin, vad konstigt! Här är länken – http://www.youtube.com/watch?v=NhP38tNzPA8

   kram
   Tess

 20. Charlotte

  Det var nog det finaste jag sett. Grattis!!!

 21. STORT GRATTIS!! Har varit bortrest några dagar och gick in på Bloggkommentatorerna där jag såg att ni hade förlovat er, så när jag klickade igång videon började jag gråta direkt! Tårarna rinner fortfarande, vilken grej. Fantastiskt!

 22. Åh så fint! Stort grattis 🙂

 23. Herregud! Jag sitter och bölar i soffan. Det var det finaste jag sett! <3

 24. Marjukka

  Stort grattis! Jätte vackert och romatiskt <3

 25. Herregud jag är helt chockad, vilken man!! Det är som hämtat ur en film:) Stort grattis, fantastiskt roligt! Kram

 26. Lite sent, men ett stort grattis till er bada. Ni ar ett jattefint par och han verkar ju hur gullig som helst. All lycka till i framtiden till er! 🙂

 27. MEN GUD. Jag har storgrinat här hemma, det är det finaste jag sett. ALL lycka till er <3

 28. OMG! what a proposal! what a MAN! Congrats to both of you! so beautiful and so much time spent on the whole thing, couldn't stop crying because it was so sweet.
  Love

 29. Helt fantastiskt. Ett sådant frieri som varje flicka drömmer om. GRATTIS!

 30. Nathalie

  Kan vara det finaste jag någonsin sett. Har aldrig kommenterar en blogg förut men kan inte låta bli att inte göra det efter att ha sett denna video, så fruktansvärt fin och så mycket kärlek! Ni fick mig att gråta stora krokodiltårar kan jag säga! Grattis till er och massa lycka i framtiden önskar jag er!