Climb a mountain – see a sunset

Längst uppe på berget på Favignana ligger det ett övergivet gammal fort och när Elena från hotellet rekommenderad mig att hika upp så antog jag utmaningen. Jag är en powerwalker, så det tog mig 35 minuter, normala människor gör det på 1.5 timmar enligt guiden. Men jag ville pusha mig själv lite och var väldigt svettig, trött och nöjd när jag kom upp till toppen. Sen var utsikten i solnedgången en belöning i sig, så otroligt vackert!

Jag är alldeles för rastlös för att bara ligga på stranden på semester, så att klättra upp för berg och cykla runt en ö passar mig som handen i handsken. Ju mer det finns att utforska, desto bättre.

Både toppen och shortsen kommer från Mango.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess!
    Var är fin fina gula top från?