Dagens bloggplats


Det är alltså på ön Favignana som ligger precis utanför Sicilien som jag är och det är typ paradiset på jorden, så otroligt vackert. Det är inte ett strandställe utan hela ön är full av klippor och det är en bra idé att köpa jelly-shoes om man vill bada. Men det gör landskapet dramatiskt vackert och personligen tycker jag att det är roligare att utforska klipporna än att ligga på stranden.

Hotellet har vanligtvis internet, men det kraschade i fredags och de kunde först få någon som fixade det idag. Så därför blev det lite tyst ett par dagar. Jag fick valet om jag ville stanna till Tisdag och ha lite semester här och det var ett givet ja, så jag får njuta ett par dagar till.

Så nu ligger jag på en domstol och njuter av utsikten, precis vad jag behövde efter all stress de senaste veckorna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Gabriella

  Ser underbart ut! Vad heter hotellet som du bor på?

 2. Shit va nice! Blir till att skriva upp Favignana på listan för framtida resmål 🙂 På tal om jelly-shoes, vet du nån sida som shippar till Sverige? Hittar bara australienska sidor som tyvärr inte shippar.. och i skit-Jönköping finns inga i butikerna 🙂 Ha ett par fortsatta underbara dagar på din mini-semester!

 3. Hej Tess!!
  Tack för en underbar blogg- du verkar som en så himla snäll, klok och ödmjuk tjej!! Anledningen att jag skriver är för att jag älskar dina tips för att äta nyttigt och gott 🙂 Såg att du rekommenderade Bounce energy för ett tag sedan- har du några tips om var man kan beställa och få ett bättre pris? I Sverige kostar de nämligen 39kr styck 🙁 Hittade några sidor men då var frakten drygt 200kr så blir inte så mycket billigare då..

  Tack på förhand söta tess!

  Mvh Therese

 4. Vad var det du var stressad över innan semestern och hur tog du tag i det förutom att åka på semester?

 5. Hej Tess!
  Tycker att du verkar vara en jättefin person och jag gillar din blogg som är ärlig och du skriver väldigt bra.
  Tack för en superbra blogg! 🙂
  kram/saga