Håret

Ni frågar mig ofta om jag har extensions och jag känner mig lika stolt varenda gång. För allt mitt hår är 100% mitt, jag har bara fått lyckogenen att det är väldigt tjockt och även kan växa sig så långt som jag vill ha det. Jag stylar i princip bara håret om jag behöver för en specifik casting, annars låter jag det självtorka och då blir det som det är nu. Jag har i princip alltid haft långt hår och det trivs jag väldigt bra med, det passar in i min stil och är en del av mitt signum.

Jag var hos frissan och fixade utväxten (jag hade inte tid att klippa) på förmiddagen i dag och var tvungen att tjata lite för att få gå därifrån utan torrt hår. Jag hade nämligen en recall efter (som för övrigt gick riktigt dåligt, men så blir det ibland) och de ville att jag skulle se precis likadan ut som jag gjorde när jag gick på castingen igår, självtorkat hår och allt. Jag hade ingen aning om att man inte får gå från frisören utan helt torrt hår, det ska visst vara någonting med health and safety, men som tur var gjorde de efter många om och men ett undantag. Vad gör man inte för sitt knasiga jobb…

Jag gör slingor i en ljusare blond och en lite mörkare ton var 6e vecka hos min frisör Lisa på Toni & Guy i Putney. Hon är grym på skandinaviskt hår och jag får många komplimanger för min hårfärg av hårstylister jag jobbar med. Jag klipper vanligtvis även topparna hos Nicola på samma salong samtidigt.

Nu ska jag sätta mig framför datorn och skicka iväg lite emails och efter det blir det en snabbis ner till powerplaten. Jag åker till Italien för ett jobb på torsdag och kommer inte tillbaka förrän den dagen vi måste flytta ut. Så i morgon gäller det att packa ihop det sist, flytta det till Franks lägenhet och säga hejdå till mitt hem de senaste 7 åren. Det är nästan skönt att det blir på det här sättet, annars skulle det lätt ha blivit lite blödigt faktiskt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Du har väldigt fin färg på ditt hår tycker jag. 🙂
    Jag har midjelångt ljusblont hår och folk frågar alltid om det verkligen är mitt hår. Verkar som det är så ovanligt med naturligt lång och fint hår nu för tiden att folk tror att extensions är ända sättet att få långt hår haha.

  2. Samma sak för mig. Jag har superbra hårkvalité naturligt. Tjockt och i en jättefin brun nyans. Till och med olika frisörer brukar fråga om det är min riktiga hårfärg haha. Sedan säger de att folk normalt har EN fjärdedel av mitt hår… Jag stylar aldrig mitt det, utan tvättar håret med vanligt schampo och låter det självtorka. Har alltid tagit mitt hår för givet och aldrig förstått hur jobbigt det kan vara att ha dålig kvalité på sitt hår. Så himla skönt att slippa torrt och skadat hår, "den råttfärgade nyansen", extensions, färgning, jakten på de perfekta hårprodukterna, föna och platta osv. Jag är verkligen så tacksam och måste försöka komma ihåg vilken tur jag har! 🙂

  3. Väldigt fint hår! Både färg och längd är perfekt. Får jag lov att fråga om du har gjort något med dina fylliga läppar? Även dom är helt perfekta. Om du fyller dom, vad brukar du använda och hur ofta gör du behandlingen? Kram