Pust!

Men alltså, 32°C och vindstilla. Jag vill egentligen inte klaga, men det är tusan för varmt här i London just nu. Luften har ingen cirkulation och det räcker med att ta två steg så blir man dygnsur av svett och luftfuktighet. Har moder natur råkat byta väder på London och tropikerna? Isvatten och isglass är det enda som lockar just nu och på kvällarna är jag mest bara sugen på sallad och vattenmelon.

Jag vet att jag kommer att ångra att jag klagade när jag sitter här om några veckor och det är +10 och regnet öser ner. Man är aldrig nöjd…

Castingarna i dag gick bra och efter det la jag mig i solstolen i nya trädgården och läste Vogue i ett par timmar, innan jag tog mig en promenad tillbaka till gamla lägenheten. Vi har ingen tv i någon av lägenheterna och jag kan ju lätt erkänna att jag får såååå mycker mer gjort nu. Det finns inga serier som jag bara ”måste titta ett litet snabbt avsnitt av”. Vi äter vid bordet och pratar som vuxna människor, eller så har vi varit sociala och gått ut med vänner. Den här tv-lösa livsstilen kanske är nyckeln till framgång? Tåls att tänkas på!

Nu väntar jag på att min karl ska komma hem så att vi kan svettas ihjäl tillsammans.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hur tar du hand om dina ögonbryn? Plockar du själv eller går du till salong?

  Jag har precis hittat din blogg och du har snabbt blivit en jätteinspiration för mig, tycker du verkar vara en jättehärlig tjej som har koll på det mesta! Så tack för en riktigt fin blogg också 🙂

  1. Hej Frida!
   Vad kul att du har kommit hit och tycker om bloggen! Det värmer att höra. Jag plockar mina ögonbryn själv och med det menar jag att jag bara tar ett par strån underifrån utkanten av ögonbrynet kanske en gång i månaden. Jag älskar stora ögonbryn och tycker att man ska behålla så mycket som man bara kan, bara ta några enstaka strån som sitter helt fel och låta resten vara. Jag fyller mina ögonbryn med ”blond claire” från Chanel och ser till att de håller sig i styr med en genomskinlig mascara från no7.
   kram

   Tess

 2. Jag har levt TV-löst i flera år nu och är jättenöjd 🙂 Vi ser på de program vi gillar på kanalernas hemsidor och Netflix, så vi lever inget stenåldersliv direkt. Det är ett mer aktivt beslut att bestämma sig för att se ett specifikt program online än att kolla igenom TV-kanalerna för att hitta det minst dåliga programmet, så vi tittar betydligt mindre på TV än vi har gjort förut. Dessutom behöver man ingen TV licence för att titta på on demand-TV i UK, så vi sparar pengar också. Det som är lite sorgligt är att gäster brukar bli helt förfärade när de ser att vi inte har någon TV i vardagsrummet. Vi ser en mysig soffhörna där man kan umgås och äta gott, men de ser bara tomhet och tystnad. Deras reaktion får mig att bli ännu mer nöjd med beslutet att inte låta TV:n styra vardagen 🙂

 3. Håller med dig om att här vädret är lite för mkt, passar bättre när man är på playan inte i en storstad. Har även jag fått totalnoja på vattenmelon & vill bara äta melon & yoghurt dagarna igenom, haha 🙂