Morrn morrn

God morgon, eller förmiddag, eller dag kanske. Jag ligger ju en timma efter er i Sverige så det kan bli lite senare än vad det känns för mig.

Jag sitter här med min kaffe för dagen i min fina kopp från Anthropologie som jag har fått av Garths mamma Merrill. I dag har jag en enda liten casting och efter det ska jag äntligen möta upp med Bailee på en fika, jag har inte hängt med henne på 100 år. Det blir så ibland när alla är upptagna på sina olika håll. Innan dess har jag dock dag 2 av att fixa med skatterna. Jag tror att jag ska suga på det här kaffet läääänge…..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Maj Svensson

    HEJ! JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
    T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
    http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  2. Åh, vad är det för fin tavla du har på väggen? Kram

  3. ÅH din tavla! vaaaar har du köpt den?