Liten prommis

Randig tröja, så klart, ni känner ju mig! Denna är från H&M och sitter precis som jag vill att den ska göra, för en spottstyver.

Bailee fick förhinder, så jag tog en ”liten” promenad från Leicester square ner till Waterloo bridge och vidare längst med floden till Vauxhall, efter min casting. Egentligen hade jag tänkt gå längre, men gångvägen vid floden tar slut där och det är inte världens roligaste områden att spatsera i precis efter Vauxhall. Det får bli nästa gång. Men det var fint väder, jag fick säga hej till Big Ben och se en fågel som svalde en levande orm hel, den måste ha sprattlat nere i magen för fågeln såg allt annat än bekväm ut efter.

Ibland behöver jag påminna mig själv att insupa atmosfären, ta en promenad och inte bara fastna nere i tunnlarna under jorden. Det finns så mycket vackert att titta på här i London, det är lätt att missa allt när man har bråttom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *