Vitt vitt vitt

Bild – Alcro

Jippi, det är Fredag!!

Nu sitter jag halvsminkad, dricker mitt morgonkaffe och ska strax knalla över till dagens casting. Jag ÄLSKAR när mina castingar är sydväst så att jag slipper åka i en timma och om de tär gångavstånd blir jag överlycklig. Ännu bättre är att castingen är med en av mina favoritfotografer, Simon Powell. Som bland annat har plåtat mig för Petite affair och Royal Design.

Efter det ska jag möta upp Garth i huset, han har tagt emot en leverans av någonting väldigt fint (som jag är glad att jag beställde och betalade för länge sedan eftersom det var alldeles över vår budget egentligen). Vad det är får ni veta lite senare. Jag har även köpt på mig 4 underbara vita nyanser från svenska Alcros kollektion ad.white, så fin kollektion. Vitt är svårt hörrni! Det blev snö, vit, krita och äggskal. Sen lyckades jag även få dem att blanda till en Stockholmsvit åt mig. Nu hoppas jag på att en av dem ska passa fint i vardagsrummet.

Jag hittade en butik som säljer Alcro här i Fulham genom ett tips från en gullig läsare ( Tack!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *