New in – Eames DSW Limited edition

Jag kan ju säga att det var en galen tur att jag gjorde det här köpet till nya lägenheten innan vi planerade vår budget.

…för det finns inte en chans att de hade blivit köpta i nuläget. Men nu flera månader senare är jag så otroligt glad över att få hem de här Vitra DSW Eames stolarna i limited edition med ben av valnöt istället för ek. Jag har alltid älskat modellen och kontrasten med den vita sitsen och de mörka benen i valnöt är inredningsorgasm i min värld.

De är gjorda ”made to order” så jag hade nästan glömt bort att jag köpte dem.. eller nä, men nästan.

Jag kommer absolut inte att köpa alla möbler dyrt och designer, det skulle vara helt tokigt. Istället fokuserar jag på vissa saker som jag vill ha lite dyrare, riktiga favoriter och sen blandar jag det med ikea, auktion, loppis etc. Det viktigaste är att vårt hem reflekterar vår stil, smak och är bekvämt och funktionellt.

Anledningen till att det blev dessa är för att jag tidigare i år hittade dem -15%, hos The Conran shop, så det var för bra för att låta bli. Price per use kommer i alla fall att bli riktigt bra och de går ju alltid att sälja om vi tröttnar på dem. Men lite läskigt är det …

Nu blir det nudlar i ett år!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Skitsnygga och en bra investering! Och du har ju ändå betydligt bättre inkomster än en medelsvensson så ha inte dåligt samvete 🙂

  2. Sjukt snygga!