Nyttig Frulle

I dag testade jag någonting nytt till frukosten, jag blandade ner en halv msk wheatgrass och samma mängd hemp protein i gröten. Det smakar lite annorlunda än vanligt, men kanelen är stark nog i smaken för att slå igenom mest. Så just nu är min frukost;

 • Ekologisk havregryn
 • Osötad mandelmjölk
 • 1/2 tsk Manuka 15+ med ingefära
 • Pumpafrön
 • 1/2 msk hampa protein
 • 1/2 msk wheat grass pulver
 • Kanel
 • 1 rivet äpple (om jag har hemma..)

Ett bra sätt att börja dagen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Haha jag är så konstig "ibland", var inne på datorn som vanligt..och så slog det mig…. TESS!!, jag måste läsa din blogg! Och sedan började jag nynna på Peter Lemars låt, "Tess"..haha nu sitter jag här och läser din blogg..samtidigt som låten spelar i bakrunden! 🙂 Tack för en fin blogg gumman 🙂

 2. Hej Tess! Tack för ett bra tips på nyttig frukost! Vart kan man inhandla wheatgrass och hemp protein u London? Är det dyrt? Vad kostar det på ett ungefär?
  Kram Ferdous

  1. Hej Ferdous!

   jag har beställt hem mina från antingen Holland and Barrett ( ej deras egna märke) när de har sina penny sales och har även ett gäng från Blueberry hemma i Sverige. Se till att de är organic (om det finns) och inte har en massa tillsatser bara.
   kram
   Tess

 3. Caroline Evelina

  Hej Tess. Hur ofta äter du utav Manukahonungen? Känner du av något av den i magen? Köpte på mig en burk nyss. Har du provat göra någon ansiktsmask av den? kram

  1. Hej Caroline!

   Jag har faktiskt inte testat att göra mask av den, men jag kan tänka mig att det skulle vara extra bra för hud med acne eller annan irritation. Jag märker inte så mycket i magen utan mer att jag håller mig frisk och mår bra. Manuka är också bra att äta om du lider av svamp. Jag äter 1/2 – 1 tsk i gröten varje morgon. Den är så dyr att jag inte vill slösa på allt för mycket.
   Säg till om du känner någon skillnad!
   kram
   Tess

  2. Var lite försiktig med att ha honung i ansiktet, jag testade det och det sved! Dessutom sjukt kletigt och den droppar pga värmen från huden. :p Bättre att ha den i magen!
   Nyttig och bra frukost Tess!

 4. Hej Tess!
  Jag har läst att manukahonungen förlorar sina "egenskaper" eller vad man ska kalla det när den värms upp, känner du ändå effekt av den när den är i gröten?
  Kram Emelie

  1. Hej Emelie!

   Jag värmer gröten först och sen lägger jag i manukan när den har svalnat lite.
   kram
   Tess