Lara’s Bday Lunch…Drinks..Dinner…

I lördags firade vi min fina vän Laras födelsedag med en lunch…och drinkar..och middag!

Dagen tog aldrig slut! Vi var ett härligt gäng som började med lunch på The boat house i Putney, musslor och prosecco! När de behövde vårt bord gick vidare till The jolly Garderner pub och drack jordgubbsöl, den första ölen jag någonsin har lyckats dricka en hel pint av. Så satt vi där i timmar och timmar, snackade och skojade. Till vi blev hungriga och gick vidare till en italiensk restaurang och åt pizza och pasta. 12 timmar firande blev det! Det är någonting jag älskar med London, det är så lätt att vara spontan och man kan möta på så himla många roliga människor.

I dag har vi ledigt, så nu ska vi till B&Q för att köpa på oss lite färgprover att ta med till nya lägenheten. Spännande!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej! Tänkte bara höra om du vet vart din kompis Lara har köpt sitt halsband? 🙂 tack för en bra blogg!