Wanties – Vardagsrum

Bilder – Royal Design

Det är lite kul hur min önskelista har ändrats på senaste.

Förr mätte jag allting i skor och chanelväskor, nu är det större chans att jag säger ”Men gud, det kostar ju lika mycket som ett kök!” istället. Snacka om att prioriteringarna går upp och ner. Jag kommer alltid att älska kläder, men just det här året kommer mode att få ge plats för inredning i stället. Så får jag förnya min garderob ordentligt när vi är klara med vårt nya hem.

Jag slutar ju såklart inte att önska mig kläder och skor, önska kostar ingenting, så det kommer ni fortfarande att se mycket av här på bloggen. Detta är trosts allt ingen inredningsblogg, även om det kommer att bli en lite större dos av det slaget än vanligt just nu.

Jag har ju min lilla sida hos Royal Design där jag kan älta lampor och kuddar i all oändlighet, så ni får jätte gärna kolla in där med. Just nu dreglar jag över Louis Poulsens ”AJ lamp” designad av Arne Jacobsen, en favoritdesigner om jag får välja. Ni hittar dyrgripen högst upp i det här kollaget. Kanske inte i min prisklass för tillfället, men snart så…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Vilka snyggelisnygga grejer! Brickan och filten skulle gärna få flytta in här. Skall ta och kika in på sidan. Trevlig helg! Kram