Ny Eltandborste

Som ni vet så är jag som tandläkardotter en stor förespråkare av eltandborstar.

Det är inte bara det att de gör det roligare att borsta tänderna, utan det går både snabbare och blir renare. Så ni som slarvar lite med er tandvård bör absolut investera i en. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft en eltandborste och just nu har jag en från Oral B det senaste året, som jag har fått av pappa, som jag har varit supernöjd med.

Men i går ramlade den nya ”Diamond Clean” från Phillips Sonicare ner i min brevlåda och den ska bli himla intressant att testa.

Jag gillar att man laddar den genom att bara ställa tandborsten i det medföljande tandborstglaset, lite snyggare än alla fula laddare. Man kan även ladda tandborsten i själva fodralet när man är ute och reser, praktiskt! Designen är snygg och den har 5 olika program för tandköttet, polering, känsliga tänder och även ett som ska göra tänderna vitare. Jag är alltid lite skeptisk till för hårda program som sliter på emaljen, så det är bra att det finns fler olika att välja mellan.

Jag ska testa den ett tag och återkommer med vad jag tycker om ett par veckor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess! 🙂
    Först, tack för en väldigt bra och inspirerande blogg! Har följt dig ett tag nu och jag gillar fortfarande bloggen lika mycket! Tycker du har en bra kombination av allt. Väldigt intressant med ert husköp och renovering också 😀
    Sen, jag har en fråga till sig som jag undrat rätt mycket över angående tänderna. Bleker du tänderna? Hur upplever du isåfall att det har påverkat ditt tandkött? Jag tycker att jag har lite gulaktigare tänder och har länge funderat på att bleka dem men jag är lite orolig för hur det dels skulle påverka tändernas kvalité och tandköttet, eller hälsan i övrigt eftersom det är blekmedel. Har du någon tanke kring detta? Sen vilken metod rekommenderar du isåfall? Verkar finnas ett stort urval så svårt att veta vad som är bäst. Hade varit supersnällt om du kunde delat med dig av din erfarenhet (om du brukar bleka dina tänder eller hört något om det) och kunskap!

    Tack på förhand! Ha det bra! 🙂
    Kram!

  2. Jag har en mor som är tandsköterska så jag har också fått höra att eltandborste ska det vara 🙂 Men jag har testat och testat, och blir bara illamående och får ont i huvudet av de små vibrationerna 🙂