Man ska hjälpa sin pojkvän…

…när han behöver en vikt på gymmet. 46 kg på en arm är inte illa, speciellt när det är i form av en ”turkish get-up”. Nästa gång filmar vi!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Du har för lågt BMI, du är alltså underviktig. Det är synd att modellyrket kräver sånt från er, jag förstår att du måste vara smal för att få jobb, men det är en sjukt tråkig kvinnosyn =( Du är jättevacker och söt så inte ditt fel, bara världen som är så fucked up!

  1. BMI är egentligen ingen bra metod att använda, problemet med det är att BMI inte skiljer mellan muskelvikt och fettvikt. Titta tex på Marisa Miller, en känd modell. Hennes BMI är 16,7. Som är underviktigt enligt BMI, men om du kollar på hur hon ser ut så har hon väldigt mycket muskler. Hon ser inte alls ohälsosam ut.
   Och om du läser Tess blogg så ser du att hon både tränar, äter hälsosamt och ser väldigt hälsosam ut, så jag ser ingen anledning att "tycka synd om henne för att hon är under sådan press att vara smal". En del är faktiskt smala till naturen, lika så kan man vara stor till naturen. Alla ser olika ut och alla olika storlekar är helt okej. Vad och vem är det som bestämmer vad som ska anses som "normalt" ? Alla ser olika ut helt enkelt. Jag tycker inte att du ska behöva oroa dig Minna innan du ser att någon svälter sig eller har en ohälsosam syn på sig själv…

 2. Minna…Varför den kommentaren? Det finns så himla många saker man borde diskutera kring träningshets, bloggsverige och modelidealen. Men om det är det du försöker komma åt så blir det liksom helt fel när du själv kommenterar Tess kropp. Och sen lägger till "du är jättevacker och söt". Sluta kommentera folks kroppar! Full stop.

  Om vi ska ta bort fokus på utseende måste vi sluta prata om BMI, vikt och utseende. Föregå med gott exemple Minna.

  Och haha bilden ser helt sjuk ut, jag är mycket större än min pojkvän och är antagligen den som skulle kunna lyfta honom! x

 3. haha härlig bild 😉 🙂

 4. Jattefin bild! Bry dig INTE om den elaka kommentaren. Sa himla passé! Jag ar ocksa "underviktig" whatever that means!!

 5. Haha! Underbar bild! Ja filma gärna nästa gång 🙂
  Otroligt onödig kommentar ovan. Osar lite bitterhet.
  Om du verkligen tittar på Tess så ser du hur hälsosam kropp hon har. Siffror är inte allt.

 6. Emmeline

  Nu efter Minnas "väldigt konstruktiva" (ironi) kommentar blev jag väldigt nyfiken på en sak. Hur ställer du dig till feminsm, typ "33 anledningar" eller vad den heter, Lady Dahmer, utseendehets o.s.v.? Förstår om du valt att inte skriva om det av en anledning att du inte vill det nu heller, men kom på att jag inte har en aning hur du ser på det. Du verkar vara en vettig tjej så jag antar att du inte är "pro-ana" liksom, men en del har ju väldigt starka åsikter om feminism och en del bryr sig inte särskilt mycket alls mer än man tycker att "ja det är klart alla ska ha samma rättigheter" typ.

  Reagerade nämligen själv på att du skrev ut din vikt i det här inlägget, och den är ju väldigt låg. Sen tycker jag du ser sund ut så jag tycker ju Minnas kommentar var väldigt onödig, men det kan ju påverka andra negativt. Därav min fundering om det är något du tänker på!

 7. Vilken underbar bild! Ni två verkar ha det så roligt ihop <3

 8. Men vadda "onodig" eller "bitter" kommentar!? Forstar mig inte pa hur vissa resonerar ibland. Minnas kommentar var inte otrevligt formulerad, utan istallet uttryckte hon oro for att Tess har valdigt lag vikt (vilket stammer, oavsett hur halsosam Tess an ar sa ar 46 kilo till 166cm valdigt lite). Hon kanske inte laser bloggen varje dag och ser hur mycket Tess tranar eller tar hand om sin kropp, sa istallet for att attackera sa kanske det ar vart att tanka lite langre och ha lite forstaelse for att andra manniskor kanske funderar over saker man redan vet sjalv. Tess ar en offentlig person som andra manniskor kanske ser upp till – det ar klart att man blir orolig for hur det kan paverka unga tjejer att se nagon som ar sa framgangsrik samtidigt vaga sa lite.

  Sen vill jag heller inte tala for Tess pa nagot satt, men hon ar en vuxen kvinna och kan nog forsvara sig sjalv om hon behover det utan att en massa framlingar pa natet ska komma till undsattning..

  I ovrigt ar det sa trottsamt med folk som automatiskt tror att man ar bitter/avundsjuk bara for att man har synpunkter pa andra manniskor som kanske inte ar 100% positiva. Man maste inte gilla allt.