Castingar och Välgörenhet

Jag har redan hunnit med min casting för dagen och sitter och grejar med lite samarbeten och annat här hemma.

Bland annat försöker jag få flera modeller från MOT att donera en jobbdag till Mikes (som äger MOT) välgörenhets race. Han är 63 år gammal och ska cykla från London till Paris för att samla pengar till Oxford Transplant Foundation. Lååång cykeltur! Anledningen till att han gör det är för att hans fru Helen, som grundade MOT Models, har gjort en njurtransplantation och fick väldigt bra vård hos dem.

Utan MOT vet jag inte riktigt vad jag hade gjort, de gav mig en chans att jobba med någonting jag älskar och trodde på mig trots att jag är kortare än alla modeller. Jag har även en känsla av att många av de andra killarna och tjejerna har liknande historier och jag vet att de är lika tacksamma som jag är. Sen ska vi inte glömma bort att Mike och Helen är väldigt fina människor, så jag vill verkligen försöka få ihop lite pengar.

Organtransplantationer räddar otroligt många liv varje år, men det finns inte tillräckligt med donatorer till alla som behöver nya organ. Ni är väl med på organ donation list eller i donationsregistret?

Så det jag har föreslagit är att alla som kan och vill kan ge bort en jobbdag till insamlingen. Inget jättejobb eller pengar som vi behöver, utan kanske ett mindre tidningsjobb som vi kanske hade tackat nej till annars. Jag gick på en sådan casting i dag och om jag får det jobbet så donerar jag de pengarna till insamlingen. Nu måste jag bara få några av de andra att göra samma sak…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *